• Dílničky pro předškoláky

          • Ve středu 15. února od 16.00 pokračuje dalším dílem náš program pro předškoláky - tentokrát DÍLNIČKY. Budeme tvořit různé věci, podíváme se do nové multifunkční učebny na zajímavé pokusy, projdeme si školu  a opět se setkáme s budoucími spolužáky a třídními učitelkami :-)

            Pozvánku v plném rozlišení si můžete stáhnout zde.

          • Příměstský tábor Veselá věda

          • Tábor je určen pro malé badatele předškolního věku a 1. stupně ZŠ, kteří rádi prozkoumávají zákonitosti ze světa přírodních věd. Věnujeme se jednoduchým, věku dětí přizpůsobeným pokusům z oblasti chemie, biologie i fyziky.

            Na prázdniny 2023 jsme pro táborníky připravili dobrodružnou cestu plnou nových pokusů, objevů, her i kamarádů. Prozkoumáme například lidské tělo: Jak funguje srdce? Kde máme v těle játra? … Věda se dá zažít také v kuchyni a my budeme zkoumat chutě, barvy a vůně v potravinách. A výsledek? Zkusíme vyrobit knoflíky z mléka! Nebo se vypravíme ven za opylovači a budeme objevovat, jak žijí a co pro nás dělají. A pozor, na závěr nás čeká i "Veselovědní nobelovka"!

            Tábor se koná od pondělí 24.7.2023 do pátku 28.7.2023, od 8:00 do 16:00. Je zajištěn teplý oběd a pitný režim. Součástí programu je celodenní výlet.

            Cena tábora 2 970,- / týden. Registrace a další informace na www.veselaveda.cz